building demapack
Demapack is een familiale KMO met een rijke traditie, geleid door Lieven en Nele 
De Meulenaere.

Meerwaarde door kant-en-klare producten

Demapack is specialist in het verwerken en verdelen van papiersoorten voor industriële toepassingen. Zowel op rol als op formaat, bedrukt of onbedrukt. Daarnaast doen we ook maatwerk en loonwerk.

Onze specialiteit? Het slittenrewinden en sheet cutten van bijna elke papiersoort met diverse toepassingen in de meest uiteenlopende sectoren.

Ons familiebedrijf bleef de afgelopen jaren investeren in kwaliteit en een modern machinepark. Dankzij onze hoge kwaliteitseisen en lage machinetoleranties zijn we al decennialang dé expert in Vlaanderen voor complexere opdrachten.

Integrale controle over het productieproces

Als familiale onderneming hebben we de volledige controle over het productieproces. Alles gaat door onze eigen handen. Door onze stabiele papier- en snijkwaliteit bent u altijd zeker van een zorgeloze aankoop.

 

Expert in papier voor de voedingssector

Voor producten in de voedingssector werkt Demapack met strikte BRC-procedures. Uw garantie op nauwkeurigheid, hygiëne en een doorgedreven kwaliteitscontrole. Deze procedures passen we ook toe bij de verwerking van technisch papier voor packaging of loonwerk in onderaanneming.

 

De weg van De Meulenaere Octave bvba naar Demapack anno 2017 is een verhaal van innovatie en modernisering. Al is de geest van toen nog niet helemaal verdwenen. Tot op vandaag werken we nog steeds met één authentieke machine uit die tijd, passend vernoemd naar onze grootvader Henri. Niet kapot te krijgen!